De citroen geeft deze kippensoep een heerlijke frisse smaak. En de couscous maakt het ook nog eens voedzaam. In Griekenland wordt vaak citroen door de soep gedaan en wij doen er ook nog in stukjes gesneden feta doorheen waarmee het helemaal een Grieks feestje wordt!
Wij zijn Tim & Erik van SmaakMenutie en delen hier onze állerlekkerste recepten die iedereen kan maken. Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers. Kortom, jouw dagelijkse menutie! Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Klik dan hier.
8 reacties
Misschien een gekke vraag maar voeg ej de kip gelijk met de bouillon toe?
Hoi Annemarie, dat is geen gekke vraag hoor! Zodra de bouillon kookt voeg je de kip toe. Succes!
Ik zie dat ik er over heen gelezen heb. Maar had vorige week al de kippensoep gemaakt, erg lekker en vooral heel makkelijk. Nu ga ik een grote pan maken, kunnen we wel gebruiken in deze tijd.
Lekker zeg! Jazeker dit is in een tijd als deze heerlijk! 🙂
Verrukkelijk! ?
Fijn dat de soep in de smaak viel Marion, leuk! 🙂
Kun je de soep de volgende dag ook nog eten? Of is dat niet lekker ivm de ‘volgezogen couscous’?
Zelfde dag opeten is wel het lekkerste Lotte. Je hebt inderdaad kans dat het een massa wordt