Dippen maar!
Wil je nog iets lekkers serveren bij de koffie? Dan hebben wij een hele goede suggestie voor je! De ambachtelijke Koffiebranderij Peeze vroeg ons namelijk iets lekkers te maken bij hun bijzondere Limited Edition koffie: Daterra Whisky Barrel Aged. Deze koffiebessen zijn geteeld op een koffieboerderij in Brazilië en de koffiebonen worden gerijpt in houten vaten, die in Schotland zijn gebruikt voor het stoken van Whisky. Deze aroma’s komen dan ook op subtiele wijze terug in de koffie en dat proef je! En omdat deze Arabica koffiebonen een filterbranding hebben zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld Slow Coffee. En we moeten toegeven, het is heerlijke koffie.
Maar goed, welk koekje past daar nou goed bij? Zonder twijfel de enige echte cantuccini koekjes! We maakten ze al eens eerder met citroenrasp en vandaag hebben we ze gemaakt met sinaasappelrasp. Dip het koekje zoals een echte Italiaan in de koffie en genieten maar.