5,4K
Hemelse afsluiter
Zin om je diner met een calorierijk toetje af te sluiten? Hier is ‘ie: een heerlijk appeltaartje met salted caramelsaus en vanille roomijs. Veel werk? Nee joh, je maakt hem helemaal zelf in minder dan 30 minuten. En ja, dat is inclusief de salted caramelsaus. Overigens kan je die ook achterwege laten, want ook zonder smaakt dit taartje hemels! En natuurlijk kan je variëren met het ijs. Liever chocolade of aardbei? Doen!
6 reacties
Lijkt me heerlijk! Kunnen ook rozijnen bij misschien?
Zou je dit taartje ‘s ochtends kunnen maken? En op t juiste moment nog even kunnen oppiepen? In oven denk ik? Magnetron? Hoor t graag.
Hoi Mary, ja hoor dat zou moeten kunnen. Wel zorgen dat ze lekker krokant worden dan door ze idd nog even op te piepen ;). En rozijnen kan zeker!
Hallo Tim en Erik. Net als zoveel andere recepten ziet ook dit er weer heerlijk uit. Is het ook mogelijk om deze in keramieken schaaltjes te bakken? En kan ik bv ook gewone cake bakken in keramieken ovenschaaltjes? Ik wil kleintjes maken en deze in de vorm serveren, dat staat gezelliger vind ik zelf tijdens een etentje.
Dankjewel Roos, leuk om te horen! Als je het deeg in een keramieken schaaltje bakt zal het niet krokant worden vrees ik. De tweede vraag moet ik je het antwoord helaas verschuldigd blijven 🙂 Geniet van de taartjes!
Ziet er heerlijk uit en niet moeilijk te maken, lijkt me. Zou ik de appeltaartjes per stuk in de airfryer kunnen bakken?
Meestal kan dat wel Marlein, maar zelf niet eerder geprobeerd dus kan geen garantie geven dat het lukt 🙂