Gezond én snel op tafel
Eerder maakten we al roergebakken biefstukpuntjes met broccoli in sojasaus. En omdat we zelf gek zijn op wokgerechten (gezond én snel op tafel), kon een variatie natuurlijk niet uitblijven en kiezen we vandaag voor hoisinsaus. De kenmerkende Aziatische smaak van hoisin is echt heerlijk en eigenlijk niet vergelijkbaar met andere sauzen. De runderreepjes worden gemarineerd in oester- en sojasaus. Vervolgens bakken we de reepjes en voegen we champignons en rode paprika toe, maar kies vooral een groente die je lekker vindt (denk bijvoorbeeld aan broccoli of paksoi). In plaats van runderreepjes kan je uiteraard ook kiezen voor biefstukpuntjes. Of neem voor de variatie een keer kip(dij)filet. Serveer lekker met witte rijst of (udon)noedels!
9 reacties
Gisteren door m’n vrouw bereid. Erg goed. Dank.
Heel lekker, dit is een blijvertje
Even een vraagje!!
Zijn die runderreepjes dan al gaar, in zo’n korte tijd??
Ja hoor, anders worden ze taai. En daarna verwarm je ze nog even mee 😉
heerlijk! Ik raak de tel kwijt met al mijn favoriete recepten van jullie…. 🙂
Ik kom dagen in de week te kort❤️
Heerlijk recept. Laatst nog gemaakt. Aanrader!!
Vandaag gemaakt heerlijk groetjes uit Andalusia
Gisteren gemaakt, heerlijk recept! Dank voor jullie inspiratie dat maakt het koken weer leuk! 🙂