7,6K
Italy meets Mexico
Italiaanse pasta met een Mexicaanse touch van komijn, chilipeper, tortilla chips en een jalapeño peper. Een combinatie waar je niet direct aan denkt, maar het maakt het tot een heerlijke pasta met een scherp randje. Daarnaast gebruiken we tomatenblokjes en gehakt en maken het geheel af met crunchy tortilla chips, geraspte cheddar kaas en een klodder zure room. Wij vonden het niet per sé nodig, maar voeg vooral een paprikaatje toe voor wat extra groenten.
9 reacties
O jee Emilia, hopelijk gaat alles goed met jou! Fijn dat onze recepten voor de nodige afleiding zorgen 🙂 Leuk dat je ons aanbevolen hebt. Wij wensen je heel veel beterschap!
Heren, deze was heerlijk! Wel heb ik er 2 paprika’s en een klein blikje kidney bonen bij gedaan voor wat goede ‘voedingswaarde ‘.
Goedendag, is dit recept niet heel pittig? Ik zie die jalapeño peper en cayennepeper staan of valt het mee?
Ja deze pasta heeft wel een scherp randje Karin! Maar als je daar niet van houdt, laat dan gerust de gesneden jalapeño achterwege 🙂
haha, ja, dat is denk ik een goed plan 🙂 Bedankt!
Dit gerecht vonden ze allemaal erg lekker bij mij thuis… staat vanavond weer op het menu.
Dank!
Heerlijk recept! Ik hou van pasta op andere wijze. Deze is snel, lekker en makkelijk te maken.
Zo dit is toch lekker! Zeker voor herhalingen, jaja meervoud, vatbaar!
Wat een heerlijke hap, ik heb het eigenlijk ‘maar’ gemaakt en het was heerlijk ! Het ziet er niet zo bijzonder appetijtelijk uit maar als je het proeft… !