7,9K
Verse ingrediënten
Oh my… dit is echt zó lekker! Het geheim: gebruik verse ingrediënten. Dit is echt zo’n pasta die je in Italië ook krijgt. De aroma’s van de truffelolie laten je keuken heerlijk ruiken. En dan heb je het nog niet eens geproefd. De truffelolie geeft de pasta een hele rijke smaak. Weinig ingrediënten maar wel perfect in balans. Glas goede witte wijn erbij en je waant je in Toscane. Trek gekregen? Laten we maar snel beginnen!
21 reacties
Het is een verrukkelijke maaltijd geworden. ? Ook weer snel op tafel en veel smaak.
Leuk om te horen Mercedes, fijn dat deze pasta in de smaak viel 🙂
Super lekker! Heb een fles mooie truffelolie van mijn zoon uit Frankrijk gehad, past hierbij perfect. Genoten van dit heerlijke, eerlijke en gemakkelijke recept
Wat heerlijk Anna! Fijn dat je ervan genoten hebt 🙂
Net gemaakt. Oh oh oh oh oh oh oh, wat was het lekker. Gewoonweg zálig. Erg makkelijk recept waarvan je vooraf denkt : is dat alles? Maar iedereen vond het VERRUKKELIJK. Ik ben zéér blij met al jullie recepten. Deze houden we er zéker in! Hartelijk dank mannen.
Wat leuk om te horen Armin! Fijn dat het recept bij jou (en de anderen) zo in de smaak viel 🙂 Ja, less is more in sommige gevallen 😉
Wat is nou lekkere truffelolie? Wil het recept graag maken maar gebruik je dan de truffelolie uit de supermarkt of speciale?🤔
Maakt niet veel uit Ineke, die van de supermarkt is prima! Geniet ervan 🙂
Mijn collega heeft dit vanavond voor me gemaakt. Zalig. Dit is een blijvertje!!
Wat leuk Judy! Fijn dat jullie van ons recept genoten hebben 🙂
Heerlijk recept al een paar keer gemaakt . Kan ik dit ook met tonijn maken ?
Leuk Edith! En ik denk dat je ook tonijn kan gebruiken, niet eerder geprobeerd maar zal wel moeten kunnen. Zou dan wel voor verse gaan.. Geniet ervan en ben benieuwd!
Ik wil het recept graag voor 8 personen maken. Moet ik alle ingrediënten dan x 4 doen?? dus 8 tenen knoflook en sap van 2 citroenen?
Nee zeker niet hoor Laura, ik zou de tenen knoflook en citroen x2 doen. De truffelolie wel flink wat meer, anders proef je het niet. Misschien dat x3. Het is een beetje op gevoel 🙂 Geniet ervan!
Gebruiken jullie truffelolie van witte of zwarte truffels? Of maakt dat weinig uit?
Wij gebruiken witte, maar zwart kan net zo goed!
Hoi Eric en Tim. Lijkt me heerlijk, maar zou je ook gerookte zalm kunnen gebruiken?
Jazeker! 🙂
Echt een heerlijk recept! Ik heb het recept gemaakt met zalm & kabeljauw in een ovenschaal. De kinderen zijn niet zo gek op zalm. Ze vonden het heerlijk en wij ook!
Wat een toprecept! Zo snel, simpel en heerlijk! Weer één voor op de favorietenlijst!
Groetjes,
Jeannette
We hebben na het eten even onze vingers geteld…gelukkig hadden we er allemaal nog tien. Zo lekker dit!!