Home Desserts en taarten Notencrumble

Notencrumble

heerlijk als topping

door SmaakMenutie
Notencrumble

Multi-toepasbaar

Deze notencrumble is heerlijk als topping van je zelfgemaakte taart, desserts als panna cotta of gewoon in je yoghurt of kwark. Wij kozen voor walnoten en cashewnoten maar kies vooral voor een noot die jij lekker vindt. Hoewel wat minder gezond is het wel het lekkerst om voor gezouten noten te kiezen.

Notencrumble

Notencrumble

Print dit recept
Personen: 4 Bereidingstijd:
Beoordeling 4.2/5
( 13 keer gestemd )

Ingrediënten

  • 75 g gezouten notenmix
  • 2 el honing
  • 1 el sesamzaad
  • 1 tl gemalen kardemom

Zo maak je het

  • Hak 75 g gezouten notenmix grof. Vermeng met 1 el sesamzaad en 1 tl kardemom. Meng ongeveer 2 el honing door de notenmix en verdeel over een bakplaat met bakpapier.
  • Verwarm de noten ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden. Laat even afkoelen en hak fijn.

Notencrumble makenCrumble makenNotencrumble

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!