Home Borrelhapjes en sausjes Wraprolletjes met een zure bom

Wraprolletjes met een zure bom

door SmaakMenutie
Wraprolletjes met een zure bom

Truttig?

Wie kent ze nog? Een plakje ham met daarin een zure bom. Onmisbaar bij de borrel in de jaren 80. Hoe truttig ze ook zijn, als je augurk lust dan lust je dit hapje ook. Kies voor een zure bom, een zoetzure of zelfs een zoete. Wij maken hem iets ‘spannender’ en maken er een wraprolletje van met roomkaas, ham en sla. Maar nog steeds net zo makkelijk om te maken. Overigens hebben we al heel wat wrap– of omeletrolletjes gemaakt.

Wraprolletjes met een zure bom

Wraprolletjes met een zure bom

Print dit recept
Personen: 16 rolletjes Bereidingstijd:
Beoordeling 4.6/5
( 11 keer gestemd )

Ingrediënten

100 g ham (broodbeleg)
8 grote augurken
4 tortilla wraps
1 bakje roomkaas
Zakje sla

Zo maak je het

  • Besmeer de wraps ruim met room- of kruidenkaas naar keuze.
  • Beleg met plakjes ham, 2-3 grote augurken en met wat sla.
  • Rol de wrap nu stevig dicht en wikkel in aluminiumfolie. Laat de rollen even opstijven in de koelkast voor het beste resultaat.

Wraprolletjes met augurk ham en sla Wraprolletjes met roomkaas en augurk Wraprolletjes met een zure bom

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram, Facebook of Twitter met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!