13,3K
Je mist geen seconde het vlees
Een heerlijke vegetarische versie van de klassieke beef Wellington! In deze Wellington mis je geen seconde het vlees. Heerlijk gevuld met onder meer kastanje champignons, spinazie, gekarameliseerde ui, blauwe kaas, walnoten en tijm.
51 reacties
In het kader van zelf graag minder vlees eten probeer ik de rest van mijn gezin hier ook in mee te krijgen. Een hele uitdaging voor grote liefhebbers van een lekker stukje vlees. Nou met deze zeer smaakvolle hap is het zeker gelukt. Ze waren super enthousiast, en ikzelf ook. Ik had hem met Danish Bleu gemaakt maar ik ga het zeker ook een keertje met feta proberen. En misschien ook een keertje met geitenkaas. Dank voor jullie heerlijke recepten, ik maak er geregeld gebruik van.
Nou dat is zeker een uitdaging Judy! Maar wat goed dat het gelukt is 🙂 Fijn dat iedereen van dit recept genoten heeft, en ze het vlees niet hebben gemist. Leuk!!
Ik en mijn vader hebben het met Kerst gemaakt dit jaar. super lekker, de champion mix is een super goeie vleesvervanger met de walnoten en de blauwe kaas boven op maakt het af.
Fijn dat jullie ervan genoten hebben Heidi! Leuk om te horen 🙂
Geweldig lekker recept, eerder al eens gemaakt en groot succes.
Ga het nog eens herhalen en dan half met fetta en half met blauwe kaas. Op de korst markering om te weten wat waar zit.
Erg leuk om te horen Toos! Fijn dat het in de smaak viel. En lekker die combi van fetta en blauwe kaas, ben benieuwd 🙂
Dit lijkt me fantastisch lekker. Ik heet ook Anne maar ben wél dol op blauwe kaas. Mijn vraag betreft de reactie van Monique: kun je hem dus ongebakken een nacht in de koelkast bewaren? Ik twijfel of ik dat goed begrijp omdat in mijn beleving afgebakken betekent dat hij eerst wordt voorgebakken. Maar dat kan ik verkeerd hebben opgevat. Mijn dank voor het antwoord en voor het prachtige recept.
Hoi Anne, deze Wellington is ook heerlijk (vooral met blauwe kaas vinden wij). Je hebt het goed begrepen hoor 🙂 Gewoon afbakken in de oven en de volgende dag opwarmen in de oven. Succes en alvast eet smakelijk!
Hi, ik heb wat gedroogde tomaatjes toegevoegd en geserveerd op een bedje van gemengde sla. Verder heb ik hem de avond van te voren al gemaakt. Goed afgedekt in de koelkast bewaard en de volgende dag afgebakken. Ging prima.
IK had gehoopt wat over te houden maar helaas, iedereen wil nog een tweede hapje 🙂
Goed idee de gedroogde tomaatjes! Fijn dat ons recept in de smaak viel 🙂