Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken. Hierbij onze vijfde menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!
AMUSE
Gevulde dadels met geitenkaas
Op zoek naar een makkelijk en lekker borrelhapje dat er ook nog eens heel feestelijk uitziet? Zoek dan niet verder. Deze dadels zet je in no time op tafel!
VOORGERECHT
Bisque van zalm
Het is een ideaal voorgerechtje tijdens de feestdagen die echt bij iedereen in de smaak valt. En het is ook nog eens heel gemakkelijk (vooraf) te maken. Deze bisque zet je namelijk al binnen 20 minuten op tafel!
HOOFDGERECHT
Beenham met honing-mosterd
Denk je ook bij dit recept: pfieuw dat zal wel heel veel werk zijn? Nou, dan hebben we heel goed nieuws voor je! Dit recept is echt super easy en staat binnen een uur bij jou op tafel. Maar belangrijker nog, het is waanzinnig lekker.
BIJGERECHT
Stoofpeertjes in rode port
We maakten al eerder stoofperen in rode wijn, maar peertjes gestoofd in rode port zijn minstens zo lekker. En natuurlijk een klassieker die niet mag ontbreken met kerst.
NAGERECHT
Tiramisù
Dit heerlijke Italiaans dessert is ongetwijfeld de meest bekende Italiaanse dolci. Tiramisu maak je in nog geen 20 minuten klaar. Een heerlijke afsluiter van jouw kerstdiner!