Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken. Hierbij onze tweede menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!
AMUSE
Feestelijke gevulde eieren
Deze feestelijke gevulde eieren zijn ideaal als borrelhapje tijdens de feestdagen. Ze zijn eenvoudig te maken en klaar in een handomdraai!
VOORGERECHT
Tonijntartaar met avocado en mango
Deze feestelijke tonijntartaar is bijna een tropische start van je kerstdiner dankzij de avocado en mango. Het ziet er niet alleen indrukwekkend uit, het smaakt ook nog eens heerlijk!
HOOFDGERECHT
Varkenshaas met spek en champignons
Dit gerecht is echt ideaal. Naast dat iedereen het heerlijk vindt doet de oven namelijk het meeste werk!
BIJGERECHT
Verse friet met Parmezaanse kaas
Van deze frietjes blijf je eten. De combinatie van verse friet met truffelolie, Parmezaanse kaas en knoflook is hemels. Een succes op elke tafel!
NAGERECHT
Mini tiramisu limoncello
Een heerlijke afsluiter van het diner en je kan het prima een dag van te voren maken. Ideaal toch!