8,7K
Kei lekker
Vroeger had ik een Brabantse collega die altijd echte Brabantse worstenbroodjes trakteerde van de lokale bakker. Kei lekker vond ik ze. Ik dacht altijd dat het heel moeilijk was om te maken, maar wat blijkt, het is hartstikke makkelijk. Eet ze lekker warm met een beetje grove mosterd. En ook nog eens kidsproof. Dit recept is voldoende voor 15 worstenbroodjes.
28 reacties
Kan ik recepten niet bewaren/opslaan ????
Nee helaas (nog) niet!
Natuurlijk kun je recepten opslaan op je mobiele tel. Dat doe ik ook en maak dan verschillende pagina’s aan, zoals..worstenbrood…
Ik geloof dat Karel bedoeld om de recepten op te slaan binnen een ‘mijn-omgeving’. Dat kan (nog) niet. Maar jouw manier is ook zeker een oplossing!
wat geniet ik van jullie recepten ik heb er al
verschillende gemaakt en ze zijn allemaal
heerlijk de recepten zijn heel duidelijk uitgelegd
met foto,s erbij super elke dag kijk ik weer
voor inspiratie dank jullie wel
Wat leuk om te horen, dankjewel Wil! Dat is precies wat we voor ogen hebben met onze recepten 🙂 Geniet ervan!
Ik mis het zout, daardoor waren ze flauw, ook gehakt mag wel wat meer kruidiger
Wij vonden zout niet nodig, gezien de hoeveelheid kruiden. Maar voeg het vooral de volgende keer toe Agnes! 🙂
Mooi recept!
We zijn maar met zen 2e, en bezoek mag even niet.
Kan ik de worsten broodjes ook invriezen?
Ja hoor Maarten, dat kan! Geniet ervan met z’n 2-en 🙂