Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken. Hierbij onze vierde menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!
AMUSE
Omeletrolletjes met zalm
Een leuke variant op de bekende wraprolletjes zijn deze omeletrolletjes met zalm. Lekker en creatief om te serveren als borrelhapje tijdens de feestdagen!
VOORGERECHT
Klassieke carpaccio
Dit koude voorgerecht uit Venetië van dungesneden rauwe runderlende of ossenhaas is heerlijk om te serveren tijdens het kerstdiner maar uiteraard ook op andere momenten.
HOOFDGERECHT
Vegetarische ‘beef’ Wellington met champignons
Een heerlijke vegetarische versie van de klassieke beef Wellington! In deze Wellington mis je geen seconde het vlees. Heerlijk gevuld met onder meer kastanje champignons, spinazie, gekarameliseerde ui, blauwe kaas, walnoten en tijm.
BIJGERECHT
Aardappeltjes met rozemarijn
Een ideaal bijgerecht voor als je eters verwacht zoals met kerst. Daarnaast gaat je keuken ook nog eens heerlijk ruiken. Super easy en zo gepiept!
NAGERECHT
Appeltaartje met karamelsaus en vanilleroomijs
Zin om je diner met een calorierijk toetje af te sluiten? Hier is ‘ie: een heerlijk appeltaartje met salted karamelsaus en vanille roomijs. Veel werk? Nee joh, je maakt hem helemaal zelf in minder dan 30 minuten!