10,8K
Slechts een paar ingrediënten
Op zoek naar een makkelijke pasta die snel klaar is? Zoek dan niet verder. Deze heerlijke pasta met tonijn in champignonroomsaus zet je in no-time op tafel. Hiervoor snijden we alleen wat kastanjechampignons, een lente-uitje en een knoflookje fijn en mengen deze door een heerlijke roomsaus heen. Met dus slecht een paar ingrediënten zet je een waanzinnige maaltijd op tafel!
28 reacties
Het was weer heerlijk, makkelijk en snel op tafel.?
Hoi Annelies, wat leuk om horen! Persoonlijk ook een van onze favorieten. En mooi meegenomen dat het snel klaar is 😀
Ik heb het gemaakt heel lekker en fris bij dit warm weer , ik heb het juist naar mijn dochter doorgestuurd 👍
Makkelijk te maken en lekker! Fijn recept er bij in mijn receptenboek 🙂
Oh en ik had er nog verse spinazie aan toegevoegd, omdat ik dit nog had liggen. Wij vonden het er heerlijk bij en zo hadden we nog meer groente.
Hoi Merel, ja dit is een heel fijn recept. Lekker èn makkelijk! Wat een goed idee van de spinazie, lekker veel groenten. Top!
Erg lekker ! Alleen de pepermolen even erbij gehaald
Thanks Heleen! Verse peper is altijd lekker over de pasta 🙂
Vandaag gemaakt, was erg lekker had er ook spinazie doorheen gedaan. Volgens de kids is dit zeker een blijvertje. Maar dat vinden ze van veel van jullie gerechten. Ben blij dat ik jullie site gevonden heb. Ga zo door
Groetjes Wendy
Fijn dat het in de smaak viel bij jullie! Goed idee de spinazie, lekker 🙂
Vandaag gemaakt het was heerlijk voor herhaling vatbaar.
Leuk om te horen Corry, fijn! 🙂
Hoi! Dit al meerdere keren gemaakt, echt top! Een vraagje uit nieuwsgierigheid. Wat maakt dat jullie bloem gebruiken en bijvoorbeeld geen maizena? Groetjes Roos
Leuk om te horen Roos, fijn dat het recept in de smaak valt! Maizena kan ook, maar voeg je dat vaak pas achteraf toe om het te binden 🙂
Ok! dus als ik het goed begrijp kun je het net zo goed weglaten en indien nodig iets maizena toevoegen..?
Klopt, als je geen bloem wil gebruiken kan je maizena gebruiken om het te binden
Lieve mannen,
Heel hartelijk dank voor de nagebrachte recepten van de ” pasteitjes”!
Heb al 2x een email proberen te versturen, maar is wel weg, maar kon niet verstuurd worden! Men schreef het emailadres was niet goed! Nu maar op deze manier proberen jullie te bereiken! En dat allemaal op mijn leeftijd! Zo tegen de (80).Sssssssstttttttt! Heb ze nog niet uitgeprobeerd! Ben nu druk met dozen te vullen met goederen, richting Gambia! Dat moet eerst af! Nogmaals dank, lieverds! Met een hartelijkegroet van:
Jannie Schipper van Hemert(alias kleine muis ?).???????????????????
Graag gedaan Jannie! Bedankt voor je leuke en enthousiaste bericht. Succes met het vullen van de dozen 🙂 Culinaire groetjes, Erik & Tim
Hallo Erik en Tim
Vandaag de pasta net tonijn op het menu ?
Staat nog te pruttelen , dat zak smaken ?
Mmm lekker William, we hopen dat de pasta in de smaak viel! 🙂
Net de pasta met tonijn geprobeerd, maar man wat is dat lekker. Wel een paar aanpassingen gedaan zoals: een rood pepertje er door, groentemix van kastanjechampignons met prei, rode ui en 2 blikjes tonijn (ik had veel pasta en groente). Maar dit is wel een blijvertje net als zoveel ideeën van jullie. Ga vooral zo door.
Zalig met eigen draai! Kappertjes dille gele paprika( meegebakken)
Dat ga ik morgen maken!!! Bedankt voor het recept!!! Lekker makkelijk, dus snel!!!
vandaag gemaakt ,wel wat praprikaen wat chilipeper erbij gedaan maar wij vonden t heerlijk,
ga ik zeker vaker maken thanks
Heb het ook gemaakt, maar wel geveganized. Met Alprocuisine (roomvervanging) en de Garden Gourmet Vuna (tonijn vervanging)
Heerlijke pasta, snel klaar en een bijzondere, maar smaakvolle combinatie van champignonroomsaus en tonijn. Ik heb er doperwten aan toegevoegd voor wat extra groente. Wij hebben ervan gesmuld! Dank je wel voor dit recept!
Verrassend lekkere pasta, snel klaar en smaakvolle combinatie van champignonroomsaus en tonijn. Ik heb er wel meer tonijn (3 blikjes) door gedaan en wat meer rucola aan toegevoegd voor wat extra groente.
Wat ons betreft een blijvertje.
Zo, weer een heerlijk en makkelijk gerecht! De zonen vonden het ergggg lekker! Wat over was (ik maak bijna alles dubbel), ging mee met de lunch van een van de twee….