6,9K
Super eenvoudig
Ben je niet zo’n fan van rauw vlees, of ben je vegetariër? Dan zul je deze variant van ‘steak’ tartare van tomaat zeker heerlijk vinden. Het lijkt misschien alsof het maken van tomaat tartaar veel werk kost, maar in werkelijkheid is het super eenvoudig! Het is een heerlijk voorgerecht voor het kerstdiner. En wij, als vlees- en visliefhebbers, moeten toegeven dat we het vlees helemaal niet missen – het is een verrassend goede vervanger voor de klassieke steak tartaar van biefstuk of tonijntartaar. Maak het eens en je zult versteld staan van de smaak!
3 reacties
Dit gerecht onlangs gemaakt, helaas waren er op dat moernet geen vlees tomaten in onze supers, gewone tomaten gebruikt maar dat ging niet helmaal goed. De tomaten zijn te nat waardoor de vorm niet te verkrijgen is. Maar de smaak, die is geweldig. Wanneer de vlees tomaten te verkrijgen zin ga ik dit recept zeker nog een keer maken. Nog even vraagje over account, er is geen andere manier van inloggen zodat ik ook op mijn iPad bij de bewaarde recepten kan?
Volgende keer maar vlees tomaten Gerrit. Maar gelukkig was de smaak goed 🙂 Helaas hebben we nog geen login functionaliteit, hopelijk in de toekomst!
Dit was echt absurd lekker. Eén lente-uitje heel fijn gesneden er ook bij gedaan. Uiteindelijk ook het hele spul met een zeef wat vocht laten uitlekken door er met een lepel op te drukken. Maar man man man, wat was het lekker. Alle gasten vroegen het recept. Ik zei: ” zet bij je favorieten: smaakmenutie”. Bedankt voor het zoveelste heerlijke recept.