8,5K
Verse ingrediënten
Oh my… dit is echt zó lekker! Het geheim: gebruik verse ingrediënten. Dit is echt zo’n pasta die je in Italië ook krijgt. De aroma’s van de truffelolie laten je keuken heerlijk ruiken. En dan heb je het nog niet eens geproefd. De truffelolie geeft de pasta een hele rijke smaak. Weinig ingrediënten maar wel perfect in balans. Glas goede witte wijn erbij en je waant je in Toscane. Trek gekregen? Laten we maar snel beginnen!
21 reacties
Wat een toprecept! Zo snel, simpel en heerlijk! Weer één voor op de favorietenlijst!
Groetjes,
Jeannette
Echt een heerlijk recept! Ik heb het recept gemaakt met zalm & kabeljauw in een ovenschaal. De kinderen zijn niet zo gek op zalm. Ze vonden het heerlijk en wij ook!
Hoi Eric en Tim. Lijkt me heerlijk, maar zou je ook gerookte zalm kunnen gebruiken?
Jazeker! 🙂
Ik wil het recept graag voor 8 personen maken. Moet ik alle ingrediënten dan x 4 doen?? dus 8 tenen knoflook en sap van 2 citroenen?
Nee zeker niet hoor Laura, ik zou de tenen knoflook en citroen x2 doen. De truffelolie wel flink wat meer, anders proef je het niet. Misschien dat x3. Het is een beetje op gevoel 🙂 Geniet ervan!
Gebruiken jullie truffelolie van witte of zwarte truffels? Of maakt dat weinig uit?
Wij gebruiken witte, maar zwart kan net zo goed!
Heerlijk recept al een paar keer gemaakt . Kan ik dit ook met tonijn maken ?
Leuk Edith! En ik denk dat je ook tonijn kan gebruiken, niet eerder geprobeerd maar zal wel moeten kunnen. Zou dan wel voor verse gaan.. Geniet ervan en ben benieuwd!