9,5K
Lekker met chocolade, cheesecake, ……
Ben jij ook zo gek op karamelsaus? Heerlijk met chocolade, cheesecake, ijs en zelfs kruidnoten… Mmmm! Maar wist je dat het super makkelijk is om het zelf te maken? Binnen 20 minuten heb je zelf je eigen gezouten karamelsaus gemaakt. Kijk maar!
26 reacties
Ik heb de salted caramel gemaakt en staat in de koelkast. Nu is hij wel gestold zag ik. Moet ik hem “warm” maken om hem over de cheesecake te gieten?
Hoi Annelies, ja je kan de salted caramel weer heel langzaam even in een pannetje zacht laten worden zodat je deze over de cheesecake kan gieten. Lekker hoor! Succes 🙂
Hoi hoe lang kan je de salted caramel bewaren?
Hoi Wendy, lang! Je kan het wel tot een week of twee bewaren in de koelkast. Groet, Tim- SmaakMenutie
Moet ik de salted caramel dezelfde dag gebruiken? Of kan ik deze ook een dag eerder maken? Dezelfde vraag heb ik ook voor de cheesecake ?
Hoi Maaike, de salted caramel kan je makkelijk een dag eerder maken! Evenals de cheesecake 🙂 Mmm!
Waar gebruik je salted caramel voor
Hoi Rosalie, salted caramel kan je gebruiken op bijvoorbeeld chocolade, cheesecake, ijs en zelfs kruidnoten!
Voeg je de gelatine aan gesmolten chocola toe of aan andere mengsel lijkt mij bij het warme om op te lossen dit staat niet duidelijk in recept.
Hoi Conny, deze vraag gaat over de Tony Chocolonely cheesecake denk ik ;). De gelatine voeg je toe aan het monchou-slagroommengsel. Daarna de gesmolten chocolade pas. Succes!