8,2K
Tropische taart
Ja hoor, we hebben er weer een: een heerlijke no-bake cheesecake. Vandaag eentje met mango. De mango zorgt voor een frisse smaak en is heerlijk in combinatie met de Oreo-bodem. Het enige wat je nodig hebt is een blender. Inderdaad, zó simpel kan het zijn. Echt iedereen kan deze tropische taart maken, dus waar wacht je nog op?
13 reacties
Dag Smaakmenutie, er staat geen getal bij de afmeting van de springvorm, alleen een spatie. Wat moet die zijn?
Hoi Ans, bedankt voor je oplettendheid. Wij hebben een springvorm van 18cm gebruikt voor deze mango cheesecake. Succes!
Hoi, gebruik je de oreo in zijn geheel, incl de creme?
Yes! 🙂
Deze ga ik vanmiddag direct proberen! Een rol Oreokoekjes is dat 150gram? Klinkt heerlijk!
Klopt! Geniet ervan 🙂
Ziet er weer erg lekker uit!
Bedoel je met witte suiker gewoon kristalsuiker of witte basterdsuiker?
Thanks! Kristalsuiker 🙂
Mijn taart is vloeibaar ik denk omdat ik misschien de verkeerde mon chou heb gebruikt wat moet ik nu doen
Heb je toevallig ‘zacht en luchtig’ gebruikt? Je zou kunnen proberen om ‘m wat langer in de koelkast te zetten, wellicht stijft ‘ie dan nog wat op
Smaak is goed, maar de vulling is veel te zacht, taart zakte helemaal in, leek wel kwark. Helaas op het allerlaatste moment dus alsnog een kant en klare appeltaart uit de supermarkt gehaald 🙁
Ook hier was de taart helaas nog lopend. Dacht dat ze wel nog zou ‘uitharden’ als ik ze een nacht langer in de ijskast zou zetten, maar heeft helaas niet mogen baten. Van smaak wel super lekker!
Verse mango bevat enzymen waardoor de gelatine zijn werk niet kan doen. De helft van de mangopuree verwarmen en daar de gelatine in oplossen werkt wel is mijn ervaring.
Er zijn meer fruitsoorten die vers niet met gelatine goed gaan . Uit blik werkt het wel.