Toma Restaurant & Bar

Nummer 1 van Santa Barbara!

Toma zat ’toevallig’ bij ons hotel om de hoek. Mocht je overigens nog op zoek zijn naar een hotel, check dan zeker even Castillo Inn. Een geweldig fijn hotel (eigenlijk een motel) aan het strand. Echt zo’n typisch Amerikaans motel. Maar een iets ‘sjiekere’ dan waar je waarschijnlijk aan moet denken bij het woord ‘motel’. Altijd als wij in Santa Barbara zijn verblijven we hier. Aanrader dus!

Enfin, Toma. Een Italiaans restaurant met een fijne ambiance. Mooie (expressionistische) kunst aan de muur en strak wit linnen over de tafels. Daar houden wij van 🙂 Het is niet voor niks de nummer 1 op TripAdvisor. Het restaurant bevindt zich pal aan het strand (!) en zit tot aan de nok toe vol met nog meer liefhebbers van lekker eten.  Bediening is uiterst vriendelijk en wij werden beide keren dat we er waren bediend door dezelfde ober die zijn roots in Italië heeft liggen.

Ik ging voor de roasted chicken, met paddestoelen risotto en een jus van Port. Mmm lekker! De kip was heel mals en de risotto was perfect van structuur. Erik nam de lasagne, die was zoals een lasagne hoort te zijn. Stevig maar toch smeuïg met grote snippers Parmezaanse kaas. Uiteraard krijg je Amerikaanse porties, dus het stuk lasagne is groter dan wij thuis gewend zijn en aangezien pasta redelijk vult kreeg hij ‘m niet helemaal op. Maar dat deed niks af aan de smaak.

Dus, heb je zin in Italiaans en je bent toevallig in Santa Barbara: Ga naar Toma!