CUCINA urbana

Culinary delights meet aesthetic bliss

Wij waren net in San Diego aangekomen, dus was het fijn dat we bij dit restaurant al hadden gereserveerd (aanrader, vooral in het weekend). We hoefden alleen maar hoppa de taxi uit en konden zo aanschuiven. Ideaal! “Culinary delights meet aesthetic bliss at San Diego’s CUCINA urbana, where dining and design form the ultimate union.” Zo staat op de website te lezen. Nou daar waren wij wel nieuwsgierig naar. Eenmaal bij binnenkomst valt het inderdaad direct op. Het interieur is erg stijlvol en het is er gezellig druk. Dus dat is dik in orde. Nu de culinary delights nog. Als voorgerecht namen we de burrata met tomaat (mmm) en de rib eye carpaccio. Beide waren heerlijk. De burrata was boterzacht (zoals het hoort) en de carpaccio super mals. Een goed begin dus! Nu het hoofdgerecht. Erik en ik zijn beide gek op pizza en daar hebben we na een lange dag in de auto te hebben gezeten dan ook enorm zin in. Nou ik kan je al verklappen, ze waren heerlijk! De pizza smaakte zoals in Italie. Dus ze worden gebakken in een houtoven. Jammie! Daarnaast hebben ze filter dunne korst, dus ze weten hier hoe het moet.

CUCINA urbana is echt zo’n heerlijk restaurant als je niet op chique wil maar wel zin hebt om lekker te eten. We hadden toevallig net als vorig jaar dezelfde aardige ober, die ons nog herkende 🙂 Dat was erg leuk en zeker een pluspunt. Buon appetito!