Tikkeltje pretentieus
San Diego sloten wij in stijl af op onze laatste avond. Gezien de ratings op TripAdvisor hoog waren moesten we hier wel naartoe. Bij binnenkomst merkten we direct al een ietwat pretentieuze sfeer. Een restaurant waar men zien en gezien wil worden. Nu moet je daar natuurlijk geen probleem mee hebben, anders kan het beter mijden.
Ontvangst was hartelijk maar we werden aan de bar gezet terwijl we een reservering hadden. Afgezien daarvan is het een prachtig restaurant met echt heel erg lekker eten. Het heeft een verfijnde Amerikaanse keuken, met een ‘randje linker kust’, zoals ze het zelf noemen. De setting is uiterst stijlvol met geweldige halfronde seats. Check even de website, dan kan je het nog beter zien. En zoals het bij zoveel restaurants in Amerika gaat, je staat binnen no-time weer buiten met een portemonnaie die een stukje lichter is 😉 Leuk weetje overigens is dat de chef-kok (Richard Blais) een bekende Amerikaan is. Hij deed mee aan Top Chef en schreef een tweetal kookboeken.